du fick mig att fundera, FAN.

Du fick mig att fundera.


du kanske aldrig kommer misslyckas i samma skala som jag gjorde, men en del fel i livet är oundvikligt, för det är omöjligt att leva utan att misslyckas med någonting,såvidare du inte lever så försiktigt att du liksom inte kan ha levt alls, och isåfall har du misslyckats hursomhelst.

 

Värden är inte full med regnbågar och solsken, utan det är en väldigt elak, och skrämmande plats och det spelar ingen roll hur tuff du är, hur mycket tur, du har för livet kommer att fälla dig, piska dig ner på dina bara knän och forsätta piska dig och hålla dig där nere på dina knän sålänge du tillåter det!

 

Livet är tufft, varje gång du försöker ställa dig upp så kan du ge dig fan på att det alltid finns någon som vill trycka ner dig igen, bara för att kunna trampa på dig när du ligger ner!

 

Det är ingen hemlighet, Du kommer snubbla ett par gånger innan du ramlar, du kommer få hjälp med att tappa balansen, du kommer landa hårt på huvudet ett antal gånger i livet.

 

Livet är skrämmande, vänj dig!
Det finns ingen magisk formel, allt är upp till dig.

 

Tro mig, det finns ingen av oss, Varken du, jag eller någon annan som slår lika hårt, lika förödande som livet själv!

 

men vet du vad, Det spelar ingen roll hur hårt du blir slagen, Det enda som spelar någon jävla roll är hur mycket du kan bita ihop och komma upp på benen och börja röra dig framåt!

förstår du? Upp på benen, Rör dig framåt, Bit ihop!

 

Det finns ingen magisk formel

 

Inget är omöjligt sålänge du inte bestämmer dig för att det är omöjligt...
Vilket val du än gör, så har du rätt, förstår du?

 

du kommer inte alltid vinna, men bara för det så får du inte vara rädd för att ta chansen.

~Rädsla för framgång är bara en illusion av minnen från tvivel och besvikelse~

 

Kommentera här: