planlöst surfande, Det är då man hittar det mesta!

Läs detta och förundras...Fråga: Hej Linnea, jag har varit ihop med min flickvän i nästan ett år nu, nio månader. Vi träffades genom gemensamma kompisar på en fest och i början så gick allting jättebra. Vi gick på fester tillsammans och hade roligt, vi hade sex varje gång vi träffades och någon av oss sov över hos den andre.

Problemet är att hon inte vill ha sex lika ofta nu, det blir mer och mer sällan, hon säger att hon inte är på humör helt enkelt. Senaste månaden har vi bara haft sex en gång, och i april hade vi sex bara två gånger. Men jag älskar henne fortfarande och jag tycker fortfarande att hon är snygg och sexig, dessutom har hon själv sagt att hon vet att jag är den rätte för henne och att jag är allt hon vill ha. Jag tycker hon är jättefin men det är svårt att ha ett nästintill sexlöst förhållande. Är det själviskt av mig att vilja ha sex när inte hon vill? Finns det något vi kan göra för att börja ha sex oftare?
Håkan, 23

Linnea svarar: Hej  Håkan, att den initiala upphetsningen i ett nytt sexuellt förhållande tappar momentum är fullt normalt, det är en spännande känsla att få utforska kroppen på en ny sexig person av det motsatta könet, men det är sällan den känslan varar för evigt. Antagligen är det just detta som din flickvän upplever nu, och ifall hon säger att hon fortfarande älskar dig trots att ni inte har sex så ofta så menar hon antagligen det hon säger. Hon älskar dig helt enkelt mer mentalt än fysiskt. Detta är såklart svårt eftersom ni älskar varandra men du vill ha sex oftare än hon.

Lösningen jag skulle rekommendera i det här fallet är att ha sex när din flickvän sover, med henne, om hon sover en normaldjup sömn kommer hon inte att vakna av ett varsamt och försiktigt samlag. Alkohol kan såklart hjälpa till en mera djup sömn men det är oftast inte nödvändigt, däremot är ett vattenbaserat glidmedel ett måste, jag rekommenderar RFSU:s egna glidmedel Klick, vilket säljs på apoteket.

Genom den här metoden kan ni fortsätta er fina relation samtidigt som du inte behöver känna frustration över att ni inte har sex så ofta. Kom ihåg att använda kondom om du vill undvika en oplanerad graviditet.

----------------------
Vad säger man nu?
Länk http://www.svenskbladet.se/relationer/index.php?alias=jag_vill_ha_sex_oftare_an_min_flickvan.html

Kommentera här: